Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin’de Kaçakçılık ve Sahtecilik Operasyonu: Tarihi Eserler ve Motosikletler Ele Geçirildi

Mersin Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık ve sahtecilik operasyonunda tarihi eserler ve motosikletler ele geçirdi. Aramalarda, Arapça yazılı metal, Osmanlı Tuğrası, sikkeler, takılar, metal haç ve 1000 euro para bulundu. 13 motosiklet de ele geçirildi.. Polis, asayişi sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Akdeniz İlçe Emniyet

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık, sahtecilik ve kültür varlıklarını koruma yasasına muhalefet eden şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik planlı bir operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalarda, şüphelilere ait bir adrese baskın gerçekleştirildi.

Operasyon sonucunda, adreste yapılan aramalarda; Arapça yazılı 11 metal, Osmanlı Tuğrası içeren 8 metal (Mecidiye Altını), 37 sikke, 6 köşeli kaplamalı bir yıldız, 12 erkek ve bayan yüzüğü ile çok sayıda takı, bir metal sandık, bir metal haç ve toplam 1000 euro para ele geçirildi. Ayrıca, ikametin bahçesinde yapılan aramalarda, çoğu parçalanmış vaziyette 13 değişik marka ve modelde motosiklet bulundu.

Şüpheli şahıs H.E.H. tutuklanırken, Mersin Polis Teşkilatı, halkın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini duyurdu.