Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SEÇER, ‘1. AYDINCIK YAZA VEDA FESTIVALİ’NE KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aydıncık Belediyesi tarafından düzenlenen ‘1. Aydıncık Yaza Veda Festivali’ne katıldı.

Aydıncık’ı, Aydıncık Belediyesi ile beraber kalkındırıp büyüteceklerini söyleyen Seçer, “Bu ülkeyi Atatürk’ün peşinden giden belediye başkanları kalkındıracak. Bizim belediyelerimizde birlik, bereket var” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aydıncık Belediyesi’nin düzenlediği ‘1. Aydıncık Yaza Veda Festivali’ne katıldı. Festival, Aydıncık’ın İncekum Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi.

Festivalde konuşan Başkan Seçer, Aydıncık Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa ile birlikte ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. Seçer, “Aydıncık’ın bir turizm ilçesi olduğunu biliyoruz. Burada sanat ve kültürle buluşmak, toplumsal hayatı renklendirir ve geliştirir. Sanatın ve kültürün olmadığı yerlerde toplumlar geriler. Bu yüzden sanatçıları ve kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“CHP’li belediyeler her alanda çalışıyor”

Başkan Seçer, Aydıncık’ta yapılan çalışmaların önemine değinerek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Aydıncık Belediyesi arasında ayrım gözetmeksizin tüm hizmetleri eşit şekilde sunuyoruz. CHP’li belediyeler olarak, ülkemizi ve milletimizi her alanda kalkındırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim anlayışımız, Atatürk’ün ‘Vatanını en çok seven, vazifesini en iyi yapandır’ sözünden besleniyor” ifadelerini kullandı.

Seçer, ayrımcılığın ve adaletsizliğin reddedilmesi gerektiğini belirterek, “Türkiye’nin karşılaştığı sorunlar kavgadan, ayrımcılıktan kaynaklanıyor. Cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak, tüm ülke genelinde bir arada, kardeşçe yaşama hedefindeyiz” dedi.

“Aydıncık’a daha fazla hizmet getireceğiz”

Aydıncık’ın tarihi ve turistik değerlerine vurgu yapan Seçer, “Aydıncık’ın tarihi limanı, turizmi ve örtü altı tarımıyla gelişen bir yer olduğunu biliyoruz. Buradaki halkımıza, geçmişte olduğu gibi gelecekte de en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. Aydıncık’ın gelişmesi için Başkan Özkan Kılıçarpa ile iş birliği yaparak gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

Sanat ve kültürün toplumsal önemi vurgulandı

Başkan Seçer, “Sanat ve kültür, toplumların gelişmesinde kritik rol oynar. Aydıncık’ta sanatı ve sanatçıyı destekleyerek, bu toprakların zengin kültürel mirasını yaşatmayı sürdüreceğiz” diyerek, festivalde sanatını icra eden sanatçılara teşekkür etti.

Kılıçarpa: “Başkan Seçer’e teşekkür ediyorum”

Aydıncık Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa, festivalde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Aydıncık halkı, eğlenmeyi ve kültürel etkinlikleri hak ediyor. Başkan Seçer ve ekibine, bize verdikleri destek ve güven için teşekkür ediyorum. Daha iyi, yaşanabilir bir Aydıncık için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sanatçı Zara, Aydıncık halkını coşturdu

Festivalde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır da konuşmalar gerçekleştirdi. Etkinlik, ünlü sanatçı Zara’nın Aydıncık halkı için birbirinden güzel şarkılar seslendirmesiyle sona erdi.