Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı’dan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Övgü Dolu Sözler

Ak Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada, CHP’li Başkan Vahap Seçer’e övgü dolu sözler söyledi. Abacı, Seçer’in iyi bir yönetici olduğunu vurguladı.

Ak Parti Mersin İl

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı ikinci birleşimi gerçekleşti.

Gündem dışı konularda söz alan Ak Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e övgü dolu sözler söyledi.

Hem Ak Parrti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı hem de Erdemli Meclis Üyesi olan Fatma Abacı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Başkan, şu anda ben sizin için bir şeyler söylemek istiyorum. Ben bu yıl ilk defa meclis üyesi oldum. Geçen seneki beş yıl süreçte sizden çok bahsederlerdi meclis yönetimi ile alakalı. Bu arada hem Erdemli meclis üyesiyim hem Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanıyım, yani on yıldır bu siyasetin ve bu insanların içerisindeyim. Meclis yönetimi ile ilgili sizden çok bahsederlerdi, iyi yönettiğinizi. Ben şunu biliyorum, şahsi fikrimi söyleyeyim: Kötünün yanında iyi görülür, başarılı olanın yanında başarısız daha net ortaya çıkar. Sizin gelmediğiniz süreçte de ben şahsen sizin gerçekten iyi bir yönetici olduğunuzu daha iyi gördüm. Teşekkür ederim.”

Vahap Seçer, geçtiğimiz dönemde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmişti ve bu yıl yapılan seçimlerde %60’a yakın rekor oy alarak yeniden seçildi. Başkan Seçer, görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar ve belediye yönetimi ile ilgili aldığı olumlu geri bildirimlerle dikkat çekti. Meclis yönetimi ve belediye hizmetlerine dair olumlu bir izlenim bırakan Seçer, Mersin halkı tarafından büyük bir destek gördü.

Fatma Abacı’nın bu sözleri, meclis üyeleri ve katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Başkan Seçer’e yönelik bu övgüler, meclis yönetimi ve belediye hizmetlerinin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Seçer Abacı’ya teşekkürlerini ileterek “Marifet Övgüye Tabidir” dedi…