Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Devir Teslim Töreni

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev değişikliği yapıldı. Ökkeş Demir’den görevi devralan Göksun Öz, yeni görevine başladı. Devir teslim töreninde, Öz, sorumluluk bilinciyle çalışacağını belirtirken, Demir ise beş yıl süren görevinde destek olanlara teşekkür etti.


Mersin Gençlik ve Spor

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev değişikliği gerçekleştirildi. 2020 yılından bu yana il müdürü olarak görevde bulunan Ökkeş Demir, görevini Göksun Öz’e devretti. İl Müdürlüğü Makamı’nda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Öz, “Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın takdiriyle bu yeni görevime başlamış bulunuyorum. Görevi devraldığım Ökkeş Demir’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve vatanımıza daha fazla katkı sağlamak için azimle çalışacağız,” dedi.

Veda konuşması yapan Demir ise, “Yaklaşık beş yıl boyunca yürüttüğüm İl Müdürlüğü görevini bugün itibarıyla devrediyorum. Bu süre zarfında gece gündüz demeden yanımda olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Amacımız milletimize daha etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunmak oldu,” şeklinde konuştu.