Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Silifke Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası (MMO) arasında, asansörlerin yıllık periyodik kontrollerinin yapılmasını kapsayan bir protokol imzalandı. MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Oğuz, Silifke Temsilcisi Zahir Okdemir ve diğer yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek anlaşmayı imzaladılar. MMO Mersin Şube Başkanı İsmail Oğuz, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, şube faaliyetleri ve çalışma programları hakkında bilgi vererek, meslektaşları adına başarılı çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirtti. Oğuz, “Belediyelerle işbirliği içinde kentimizdeki tüm asansörlerin kontrollerini yapmayı ve kamu yararı için en etkin şekilde hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Protokolümüzün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise MMO’nun asansör kontrollerindeki uzmanlık ve özverisine güvenerek, protokolün kent ve belediye için hayırlı olmasını temenni etti. Turgut, “Makine Mühendisleri Odası’nın bu alandaki uzmanlığına inanıyoruz ve bu protokolün Silifke halkı için olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyoruz” dedi.

Silifke Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası (MMO) arasında, asansörlerin yıllık periyodik kontrollerini kapsayan bir protokol imzalandı. MMO Mersin Şube Başkanı İsmail Oğuz, Silifke Temsilcisi Zahir Okdemir ve diğer yetkililer, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek anlaşmayı imzaladılar. İsmail Oğuz, protokolün amacını ve MMO’nun hedeflerini paylaşarak, asansörlerin güvenli ve etkin bir şekilde kontrol edileceğini vurguladı. Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise MMO’nun uzmanlığından faydalanarak, Silifke halkı için olumlu sonuçlar elde edileceğini ifade etti.

Silifke Belediyesi ile Makine

Silifke Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası (MMO) arasında, asansörlerin yıllık periyodik kontrollerinin yapılmasını kapsayan bir protokol imzalandı. MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Oğuz, Silifke Temsilcisi Zahir Okdemir ve diğer yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek anlaşmayı imzaladılar.

MMO Mersin Şube Başkanı İsmail Oğuz, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, şube faaliyetleri ve çalışma programları hakkında bilgi vererek, meslektaşları adına başarılı çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirtti. Oğuz, “Belediyelerle işbirliği içinde kentimizdeki tüm asansörlerin kontrollerini yapmayı ve kamu yararı için en etkin şekilde hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Protokolümüzün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise MMO’nun asansör kontrollerindeki uzmanlık ve özverisine güvenerek, protokolün kent ve belediye için hayırlı olmasını temenni etti. Turgut, “Makine Mühendisleri Odası’nın bu alandaki uzmanlığına inanıyoruz ve bu protokolün Silifke halkı için olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyoruz” dedi.