Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vahap Seçer Ne Dedi

CHP’nin MYK Toplantısında Atamasını

CHP’nin MYK Toplantısında Atamasını Gerçekleştirdiği Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap SEÇER Dakikalar sonra Mersin genelinde yayın yapan  Kent Radyo 98.5’de Başarılı gazeteciler Ezgi DEMİR ve Özgür Kocapınar’ın canlı yayınına telefon ile bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ezgi DEMİR
Sayın seçer. Merhaba hayırlı olsun.  Nasılsınız iyi misiniz? Başkanım  Bizlere neler söylemek istersiniz.

Vahap SEÇER
Arzu ettiğimiz sevdiğim bir görev tevdi edildi. Cumhuriyet Halk Partisinin yetkili kurulları tarafından Tabii bu saatten sonra artık seçimi kazanmak için çalışmaları yapacağız. Ağır bir görev üstlendik. Ağır bir yük üstlendik ama partililer ve örgütlenme arkadaşlarıma güvencim inancım tam İnşallah hep beraber Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak Mersin’de daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermiş ya da vermemiş tüm hemşehrilerimizin, mersinlilerin güvenini kazanarak onların desteğiyle 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin zaferle çıkmasını sağlayacağız. İnşallah Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak başta kentimize önemli hizmetler vereceğiz.
Gazetecinin, Cumhuriyet Halk Partisinin Mersin ilçe adayları ile ilgili atamaların ne zaman yapılacağı sorusuna ise Seçer’in cevabı şöyle oldu .
Açıklama tarihi Parti meclisi toplantısında gündeme gelmedi demek ki bir sonraki Parti meclisi toplantısında Mersin ilçelerine ait değerlendirmeler ile kararlar verilecek.