Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarılı Gazeteci Ezgi Demir Vahap Seçer Hakkında Neler Söyledi

2011 senesiydi.. Yirmili yaşlarımın

2011 senesiydi..

Yirmili yaşlarımın başında, üniversite son sınıfta öğrenciydim. Devam zorunluluğum yoktu ve içimdeki siyaset aşkı ki liseden beri sola yakınlığım malum adım atmama vesile oldu.

Nihayet Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gençlik Kolları’ndaydım artık. Ve o süreç bir genel seçim süreciydi. Milletvekilliği listesi açıklanmıştı. Malum iletişim öğrencisi olunca mikrofona uzak değildim ve kendimi anons aracında buldum. Elimde mikrofonla, tüm Mersin’de adayları anons ediyordum.

İkinci sıra milletvekili adayımız ile o zaman tanıştık vesselam. Sert görüntüsünün altında sıcacık gülümsemesi ile bizi Meclis’te en güzel şekliyle temsil edeceğine emin olmuştum.

***

Yıllar geçti…

2019 Yerel Seçimleri geldi çattı…

***

Artık mezundum. Yirmili yaşlarımın sonunda, elim kalem tutuyor,

Kent Radyo mikrofonlarında program yapar olmuştum. Partime basın kanadından hizmet ediyordum. Kenti yönetmek için yola çıkan kıymetli aday adaylarımızı konuk ediyordum programıma. Ezgi’nin Saati ismini verdiğim programımda eğlenceli siyaset yapıyorduk. Ve bir gün aday adaylarından o yıllar önce tanıştığım vekilimizi aradım, konuk ettim ve mütemadiyen Kent Radyo mikrofonlarında kendini anlattı, konuk oldu ve kentte tanınırlığını arttırdı.

***

O kim mi? Seneler sonra gördüğünde bile beni hatırlayan, sevecen davranan, herkese kucak açan, sarılan, seven tabiri caizse şeker gibi adam ve en sonunda da aday olan isim Vahap Seçer!

***

Sayın Seçer sert görünür, ağırdır, mesafelidir, kimi soğuk der, kimi uzak der ama; mükemmel bir yüreğe sahiptir! Kenti yönetecek güce de mevkiye de sahiptir. Beyefendidir! Laf aramızda oldukça da yakışıklıdır!

***Yolu açık, bahtı açık olsun Vahap Başkan’ın! Mart’ın sonu Bahar!

Ezgi DEMİR