Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersinli İş İnsanı Ali Karani Ertargın’dan Bir Aydır Haber Alınamıyor: Aile Yetkililerden Yardım Bekliyor

Mersin’in Tarsus ilçesinden Kuzey Irak’a ticaret için giden iş insanı Ali Karani Ertargın’dan bir aydır haber alınamıyor. 51 yaşındaki Ertargın’ın ailesi, yetkililerden yardım talep ediyor. Ertargın’ın 14 Temmuz’da Türkiye’den Irak’a geçtiği ve 17 Temmuz’dan itibaren kendisinden haber alınamadığı bildirildi. Aile, endişeli ve üzgün bir şekilde devlet yetkililerinden destek bekliyor.

Mersin'in Tarsus ilçesinden Kuzey

Mersin’in Tarsus ilçesinden Kuzey Irak’a ticaret amaçlı seyahate çıkan iş adamı Ali Karani Ertargın (51) bir aydır kayıp. Ertargın, 14 Temmuz’da Türkiye’den Irak’ın Süleymaniye bölgesine gitmek üzere yola çıktı. 17 Temmuz’da kardeşleriyle telefon görüşmesi yaptıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Ailesi, yetkililere kaybolduğu yönünde başvuruda bulundu ancak henüz bir sonuç elde edilemedi. Ertargın’ın kardeşi Özlem Tanrıverdi, “Ağabeyim 14 Temmuz’da Türkiye’den Irak’a geçiş yaptı. 17 Temmuz’dan itibaren kendisinden hiçbir haber alamadık. Gözaltına alındığına dair bazı bilgiler aldık ama doğruluğu hakkında net bir bilgi yok. Hayati tehlikesi olduğundan endişeliyiz ve hiçbir bilgiye ulaşamıyoruz. Annem hastalandı ve yatalak durumda. Kızım babasının durumundan çok etkilenmiş durumda. Devletimizin yetkililerinden acil yardım bekliyoruz. En kısa sürede olumlu bir gelişme umuyoruz ve desteklerinizi rica ediyoruz” dedi.

Ertargın’ın ailesi, devlet yetkililerine seslenerek, kaybolan iş adamının akıbetinin hızla öğrenilmesini ve gerekli yardımların yapılmasını talep ediyor.