Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu’nun AKP İl Başkanlığı Ziyareti Tepki Çekti

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu’nun, 40 okul müdürüyle birlikte AKP Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret etmesi ve sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür tarafından eleştirildi. Ömür, ziyareti liyakatsizlik ve siyasi saiklerle ilişkilendirerek Mersin Valisi’ne soruşturma çağrısında bulundu.

Tarsus İlçe Milli Eğitim

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, yeni görevine başlamasının ardından 40 okul müdürü ile birlikte AKP Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Anteplioğlu’nun ziyaretiyle ilgili sert bir açıklamada bulundu.

Ömür, “Tamamen siyasi saiklerle atanan ve liyakatsizlikle eleştirilen milli eğitim müdürünün devlet memuru olduğunu unutup, teşekkür için AKP il başkanlığına gitmesi şaşırtıcı değil ama kabul edilebilir de değil,” dedi.

Ömür, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer yetkililer hakkında bir soruşturma açılması için Mersin Valisi’ne çağrıda bulundu. Ömür, devlet memurlarının siyasi baskılardan uzak durması ve görevlerini tarafsız bir şekilde yerine getirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Mersin Valisi’nin bu çağrıya nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.