Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dem Parti Akdeniz Adayları Projelerini Açıkladı

Dem Parti Eş Başkan

Dem Parti Eş Başkan adayları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Aslan, Akdeniz Belediyesi için 27 başlık altında hazırladıkları projeleri tanıttı. Toplantıya katılan Dem Parti İl Eş Başkanı Reşat Aşan, Ak Parti’’nin toplumu ayrıştıran dilini eleştirerek, “Dem Parti Türktür, Araptır, Kürttür, Alevidir. Bu ülkede yaşayan her yurttaşımızın ortak değerlerinin toplamıdır” dedi.

Akdeniz Belediyesi’ne kayyum atanmasının ve geçen 5 yılın ardından, Dem Parti adayları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Aslan, belediyeyi tekrar kazanmak için bu kez oldukça iddialı. Sarıyıldız ve Aslan, seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri 27 projeyle ilgili bir otelde düzenlenen toplantıda bilgi verdi.

Dem Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, “Tüm zorluklara rağmen halkın yanında durarak halkçı bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz” dedi. Dem Parti Mersin İl Eş Başkanı Reşat Aşan ise, “Kutuplaşma ve ayrıştırma üzerine siyaset yapan bir iktidar var. Biz ise kapsayıcı bir siyaset izliyoruz. Dem Parti, herkesin kendini ifade edebileceği bir zemin sunar” şeklinde konuştu.

Dem Parti Akdeniz Belediye Eş Başkan adayı Nuriye Aslan, “Özgürlüklere duyduğumuz özlemle hareket ediyoruz” derken, eş başkan adayı Hoşyar Sarıyıldız, “Akdeniz’e demokratik ve katılımcı bir belediyecilik getireceğiz” açıklamasında bulundu.

Toplantıda salonu dolduran vatandaşların yanı sıra, meclis üyesi adayları, parti temsilcileri ve basın mensupları yer aldı. Giriş konuşması öncesi Dem Parti Akdeniz Belediye Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız Misafirleri tek tek dolaşıp tokalaştı. 

Toplu fotoğraf çekiminden sonra toplantı sonlandırıldı.