Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Radyo ve Radyo Akdeniz Yönetiminden Yeni Atanan Mersin İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

Mersin’in yeni atanan İl

Mersin’in yeni atanan İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, bugün Kent Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Polat ile Radyo Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanı Bergüzar Şenay ve Kent Radyo Genel Müdürü Derşah NAR tarafından makamında ziyaret edildi.

Mersin’e Kayseri’den atanan İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, göreve başlamasının ardından kentteki önemli kurumların temsilcileriyle tanışma ve işbirliği ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda bugün, Kent Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Polat ile Radyo Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanı Bergüzar Şenay ve Kent Radyo Genel Müdürü Derşah NAR, Karabörk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Karabörk, Mersin’in güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması için medyanın önemli bir rol oynadığını belirtti. Kent Radyo ve Radyo Akdeniz yöneticileri ise, Karabörk’e yeni görevinde başarılar dileyerek işbirliği ve iletişim konusunda her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

Yapılan ziyarette, Mersin’in güvenliği ve kamu düzeninin korunması adına işbirliği ve koordinasyonun önemi vurgulandı. İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kentteki medya kuruluşlarıyla yakın ilişkiler içinde olmayı ve toplumla etkili iletişim kurmayı hedeflediğini ifade etti.