Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burdur Diyaliz Skandalı’nda İkinci Ölüm!

Burdur Devlet Hastanesi’nde diyalizden

Burdur Devlet Hastanesi’nde diyalizden sonra fenalaşan hastalardan biri daha yaşamını yitirdi. 88 yaşındaki Saniye Aksöz hayatını kaybetti. 

Burdur Devlet Hastanesi’nde diyalize girdikten sonra fenalaşan ve farklı hastanelere sevk edilen 33 hastadan, 14’ü yoğun bakım servisinde diğerleri normal servislerde kontrol altına alınmıştır. Sağlık Bakanlığı, Burdur Devlet Hastanesi çalışanlarına konuşma yasağı getirirken, diyaliz skandalında ikinci hasta yaşamının yitirdi.

Burdur’daki Diyaliz Skandalında İki Diyaliz Hastası Yaşamını Yitirdi

Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden Mustafa Demir, yaşamını yitirirken, Antalya Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalardan Saniye Aksöz de yaşama veda etti. Diyaliz krizinden dolayı iki hasta yaşamını kaybederken 31 hastanın tedavisinin sürdürdüğü öğrenildi.

CHP İnceleme Heyeti Burdur’da

Öte yandanCumhuriyet Halk Partisi Sağlık Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr Zeliha Aksaz Şahbaz, Sağlık Komisyonu Sözcüsü CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ile olayı incelemek için Burdur’a geldi. (BSHA)