Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ORHAN SEHMEÇ KİMDİR ?

Şanlıurfalı Boksör Orhan Sehmeç

Şanlıurfalı Boksör Orhan Sehmeç Kimdir ?

Kahramanmaraş, başarılı sporcularına bir yenisini daha ekledi. Şanlıurfa doğumlu olan 24 yaşındaki Orhan Sehmeç, Kahramanmaraş’ta yaşayarak spor tutkusunu geleceğe taşıyor. Spor kariyerindeki hedeflerine adım adım ilerleyen Sehmeç, yetenekleri ve azmiyle dikkat çekiyor.

1999 yılında Şanlıurfa’nın sıcak topraklarında doğan Sehmeç, küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe büyüdü. Kendisini spor alanında geliştirme hedefiyle Kahramanmaraş’a taşınan genç sporcu, burada üniversite eğitimine başladı ve aynı zamanda spora olan tutkusunu profesyonel bir seviyeye taşıdı.

Orhan Sehmeç’in spor tutkusu futbol ile başladı. 2018 yılında amatör futbol deneyimiyle spor dünyasına adım atan genç sporcu, kısa sürede yetenekleriyle göz doldurdu. Ancak Sehmeç, çocukluktan beri sporla ilgili bir gelecek hedeflemişti ve farklı bir dalda başarılar elde etmek istedi.

2021 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde aldığı teklifle dövüş sporlarına yönelen Sehmeç, bu alanda da kendini kanıtlamayı başardı. Dövüş sporlarına olan tutkusu ve azmiyle hızla yükselen genç sporcu, Türkiye ve Balkan şampiyonalarında üst sıralarda yer alarak önemli başarılar elde etti.

Orhan Sehmeç, aynı zamanda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde 3. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor. Hem derslerinde başarılı olmayı hem de sporda kendini geliştirmeyi hedefleyen Sehmeç, antrenörlük sınıfında da yer alarak spor alanında ilerlemek için önemli adımlar atıyor.

Genç yaşına rağmen gösterdiği azim, tutku ve başarılarla dikkat çeken Orhan Sehmeç, Kahramanmaraş’ın gurur kaynaklarından biri haline gelmiştir. Spor dünyasında geleceğe umutla bakan genç yetenek, kariyerindeki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.