Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mersin Yerel Haber

Sayın Bahçeli Şaşırttı…

Sayın Bahçeli MHP’nin ilk mitingini Mersin’den başlattı.

Miting alanında söylediği sözler adeta Vahap Seçer’ in kazanacağının itirafıydı.

Mevcut Büyükşehir Başkanına yüklenirken, sarf ettiği sözler herkesi şaşırttı.

Taş üstüne taş bırakmayan bir belediyeyi indireceğiz demesi, Mersin kamuoyundan ne kadar bi haber olduğu veya kendisine yanlış bilgi verildiğini gösteriyordu.

Çünkü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mevcut CHP Genel Başkanına karşı Kılıçdaroğlunu desteklediği için parti içinden bazıları tarafından aday gösterilmek istenmemiş, tüm kamuoyu yoklama ve anketlerinde çok yüksek başarı oranı çıkınca geri adım atılarak, Vahap Seçer’i aday göstermek zorunda kalınmıştı.

Her kesimin üzerinde görüş birliğine vardığı konuların başında, Vahap Seçer’ in başarılı olduğu algısının tüm Mersin’de dillendirilmesidir. Sayın Bahçeli’nin, Vahap Seçer’ in başarısızlığından bahsetmesi ilginç karşılandı.

Yine mevcut Büyükşehir Belediyesinin Tarsus’tan Anamur’a kadar bütün kafeleri, restoranları peşkeş çektiğini söylemesi, Sayın Bahçeli’nin Mersin’den çok uzak olduğu ya da yanıltıldığı yorumlarına neden oldu.

Çünkü Mersin Büyükşehir Belediyesi belki Türkiye’de hiçbir belediyenin yapamadığını yapmış ve kendisine ait bütün kafe ve restoranların işletmelerini kendisi yaparak, Mersin halkının en çok takdir ettiği hizmetler arasında yer almıştı.

Aldığımız bilgilere göre, hiç kimseye peşkeş çekilmediği gibi, çok iyi hizmet sunarak kendi bünyesinde işletmeciliğin nasıl başarılı bir şekilde yapılabileceğinin örneğini, kamuoyu memnuniyetinden anlıyoruz.

Sayın Bahçeli’nin yine yanlış bilgilendirildiği bir konu ise; Başkan Vahap Seçer’ in Belediyenin olanaklarını iyi idare edememiş ve parasını savurganca harcamış açıklamasıydı.

Başkan Vahap Seçer, MHP’li sonradan İyi Partili olan Kocamaz’dan aldığı 450 milyon dolarlık borcun 70 milyon dolara düşürüldüğünü, son meclis toplantısında açıklamıştı.

Seçer borcu düşürmekle kalmamış, tüm Mersin’in takdirini toplayan, yatırım ve hizmetleriyle de tüm anketlerde Türkiye’nin en başarılı belediyeleri arasına girme başarısını göstermiş bir başkan.

Anlaşılan Vahap Seçer, en favori aday.

Vahap Seçer, hizmetleriyle, halkın sevgisini kazanarak, belediyede mali disiplini sağlayarak, ayrımcılık yapmayarak ve her partiden seçmenlerin beğenisini kazanarak seçimlere rahat giriyor.

Tabi ki Cumhur adayı olan Serdar Soydan da bu şehrin bir değeri. MHP kendisini aday olarak Vahap Seçer’ in karşısına çıkardığına göre mutlaka bildiği bir şey vardır elbette.

Ama Adsız Afşin küskün! Elle tutulur hiçbir hizmet üretmemesine rağmen, kendisini bırakın Toroslar Büyükşehir’e layık görüyordu. Hayal kırıklığına uğradı. Yandaşları ve kendisini sevenlerde çok öfkeli.

Hamit Tuna kendisinden çok emindi. MHP siyasetçilerinin dışında normal MHP’li vatandaşlar Tuna’yı bekliyordu. Onlarında hayalleri boşa düştü.

Baki Şimşek’in gösterilmemesi, Tarsus ayağını zayıflattı. Orada da Şevket Can ve Baki Şimşekten dolayı kırgınlar hayli fazla.

AK Parti tabanı ise gönül rahatlığıyla kendi partilerine oy verecekleri bir ortamı bulamadılar. Cumhur İttifakı, her nedense Mersin’i hep MHP’ye vermek durumunda kaldı.

Herkesin ortak paydası ise; Mersin ilk defa işine odaklanmış, başarıları herkes tarafından tescillenmiş, hakkında dedikodu üretilememiş bir Vahap Seçer var.

Mersin’de ayrımcılık yapmadan hizmetleriyle öne çıkan Başkan Seçer’ in daha avantajlı olduğu belirtiliyor.

Sayın Bahçeli’nin Mersin hakkında istenilen oranda bilgi sahibi olmadığı, kendisine doğru bilgilerin aktarılmadığı yorumları sosyal medya da da dile getirildi.

Mersin için iyi işler yapan her kim olursa olsun, yolu açık ve ömrü uzun olsun.

DERŞAH NAR

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER