Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Derşah NAR

HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK – Derşah Nar Yazdı…

Mersin bir seçimi daha geride bıraktı.

Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer seçimi açık farkla kazandı.

Sadece Büyükşehir’le kalmadı. İlçe Belediyelerini de başkanlığa taşıdı.

Çok başarılı bir 5 yıl geçirdi Mersin. 2 Yıl pandemi dönemi ve deprem felaketine rağmen olağanüstü hizmetleri gördü Mersin.

Sosyal politikalarda sol düşünce hep iyi şeyler söylerdi. Ama Vahap Seçer başkanlığındaki Mersin Büyükşehir Belediyesi, her alanda ve her yerde ayırımcılık yapmadan bu politikayı söylemden çıkararak uygulamaya taşıdı.

Öyle ki kiminle konuşsanız bu alandaki hizmetleri tek tek sıralıyorlar.

Alt ve üst yapı, çevre koruma, sağlık, spor, kültür sosyal, kadın önceliği gibi alanlarda farkındalık yarattı Büyükşehir.

Seçim sonuçları da bunun açık göstergesi.

Mersin’de adeta hizmet koalisyonu oluştu. Her partiden, her görüşten vatandaşlar Başkan Vahap Seçer dedi.

Türkiye genelinde rekor kırdı. Hizmetlerin kalitesi, çokluğu, ayrımcılıktan uzak eşitçe götürülmesi herkesin takdirini topladı.

İlçelerde ise devrim niteliğinde değişimler yaşandı. Anamur’da, Silifke’de, Aydıncık’ ta sildi süpürdü CHP.

Tarsus, Yenişehir, Mezitli İlçeleri yine CHP’de. Ya Toroslar ne yaptı. 30 yıldır ihmal edilen bu Torosların incisi İlçe ’de ilk kez CHP kazandı. Başkan Seçer her gittiğinde ilçe belediye başkan adaylarını yanına alarak onların tanıtımını yaptı. Kendisinden çok İlçe adaylarını öne çıkardı. Kendisine yönelen sevgi ve ilgiyi kendi adaylarıyla paylaştı.

Liderlik yaptı, abilik yaptı, kötü niyetlilere inat onları kucakladı ve başarıya taşıdı. CHP adaylarının da var güçleriyle seçime sarılmaları da mutlu sonu yakalamalarının yolunu açtı.

Şimdi hizmet zamanı. Şaibelerle, pis işlerle kaybedilecek zaman yok artık. İlçe belediye Başkanları artık işin daha da ağır olan kısmındalar. Vitrinde olduklarını unutmasınlar. Bu halk onlara güvendi oy verdi. Bunun kıymetini bilmeleri lazım. Türkiye genelinde umutlu ve mutlu bir tablo oluştu. Umutlar arttı. Beklentiler arttı. Bu sürecin iyi değerlendirilmesi lazım.

Özellikle Başkan Seçer’ in temposuna, yönetme anlayışına ayak uydurarak yol almaları başarıyı daha ileri noktalara taşıyabilir.

Çünkü pusuda bekleyenler çok. Her defasında bataklığın içinde bocalayan Kocamaz, bir müddet sonra yine kendini gündemde tutmak için iftira ve karalamalara başlayabilir.

Çünkü hazımsızlık, kindarlık, yalan ve iftira bazılarının ruhuna işlemiş. Ne yaparsan yap karakter bozukluğu olunca yapacak bir şey kalmıyor. Bu tüm kıskançlar, ihtirasçılar ve kindarlar için geçerlidir.

Seçilen tüm belediye başkanları işleriyle odaklanmalı ve zamanı boşa harcamamalıdır. Eğlence, lay lay lom zamanı değil. Hele yurt dışı gezileri eğlence yerine, hizmet odaklı ve sonuç alıcı olmalıdır. Herkesin dikkatini çekiyor bu tür yurt dışı gezileri.

Seçimlerin Mersinimize hayırlı olmasını diliyorum. Hizmet yapanı herkes sever. Vahap Seçer hizmetinin karşılığını aldı. Hem de her kesimden. Darısı yeni seçilen Başkanlara.

Mustafa Kemal Atatürk, “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü boşuna söylememiş.

Gözler bütün başkanların üzerinde. Allah kimseyi mahcup etmesin.

Her şey daha güzel olacak. Bu umutlu beklentilerimiz, Mersinimiz içindir. Herkes üstüne düşen görevi layıkıyla yapmalıdır. İstenince hiçbir şeyin zor olmadığı görülür. Yeter ki azim ve samimiyet olsun.

Tüm seçilen Başkanlara başarılar diliyorum.

DERŞAH NAR

01-04-2024

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER