Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Derşah NAR

Seçer Mi, Soydan Mı ?

Cumhur ittifakının adayı MHP’den Serdar Soydan.

Mersin’in iyi yönetilmediğini söylüyor.

Kendisini izlemeye gelen Cumhur ittifakı milletvekilleri, belediye başkanları il ve ilçe yöneticileri, Mersin’deki tüm kadroları ve seçmenlerine karşı böyle konuşuyor.  

Peki, daha başka ne diyor?

“Özellikle son 5 yılda Mersin, dramatik şekilde geriye gitti. Buna artık dur demenin zamanı geldi. Mersin’in bol bol billboard ya da sosyal medya belediyeciliğine değil, metroya, kent içi raylı sistem çözümlerine, alt ve üst geçitlere, kavşaklara, yeni bulvarlara, altyapı çalışmalarına ihtiyacı var. Biz, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız hizmetlerle Mersin’i daha yaşanabilir, daha modern, daha demokratik, daha çağdaş, daha müreffeh bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz. Hiçbir kardeşimizi aç ya da açıkta bırakmadan, temas etmedik hiçbir hane bırakmadan, yaşlının, gencin ve kadınlarımızın yanında durarak bu hedefe yürüyeceğiz. Üretken belediyecilik şiarıyla Mersin’i üç ana konuda; ekonomi, tarım ve turizm alanında zirveye taşıyacağız. Mersin’i, Akdeniz’in Başkenti yapmak istiyoruz. Mersin’i, sizlerin ve çocuklarımızın gurur duyacağı bir şehir yapmak istiyoruz. Mersin’in böyle bir potansiyelinin olduğunu hepimiz biliyoruz.” Diyor.

Mersin’deki Cumhur ittifakına mensup seçmenler, siyasetçiler ve iş adamlarının büyük çoğunluğu bu dile getirilen söylemlere ne diyor acaba? 

Anketlere bakılırsa seçmenlerin büyük çoğunluğu belirtilen hizmetlerin, Başkan Vahap Seçer tarafından çok iyi uygulandığını ve memnuniyetin yüksek bir oranda olduğu görülüyor.

Sosyal belediyecilikte başarılı, Metro ve kent içi raylı sistem konusunda hükümetin tüm engellemelerine rağmen, getirdiği nokta itibariyle başarılı, alt ve üst geçitlerde başarılı, kavşak düzenlemelerinde başarılı, yeni bulvarları düzenlemekte çok başarılı, altyapı da MESKİ 13 ilçedeki kanalizasyon, arıtma ve içme suyu projeleri ve uygulamalarıyla çok başarılı. Mersin geçmiş dönemlere göre daha huzurlu, daha çağdaş, daha demokratik daha modern bir şehir haline geldi. Tabi ki, Vahap Seçer farkındalığıyla.

Vahap Seçer temas etmediği, gitmediği köy, mahalle kalmadı.

Gençlere bekleneninde üzerinde destek sağladı. Hala öğrencilere ulaşım 1 TL, 3 çeşit etli yemek 10 TL.

Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar tüm yaşlılara bakım, destek hizmetleri sundu.

Kadınlara verdiği destek ve istihdam olanakları her Mersinlinin dilinde.

Üretken Belediyecilikte ise; kurdurduğu kooperatifler, köylüye sağladığı keçi ve yem desteği,

Tarımda gübre, yem desteği ve en önemlisi yollarının yapımı.

Nereden bakarsan bak Vahap Seçer başarılı.

Memnuniyet oranı anketlerinde çok yüksek çıkmasından dolayı, kendi partisi bile Seçer’i görmezden gelemedi. Milletvekili Mahir Başarır’ın tüm girişimleri boşa çıktı. Halkın tercihi hırs yapan Mahir Başarır değil, inandığı, güvendiği, yanında durduğu Vahap Seçer oldu. CHP’nin açıklanan adayları  Vahap Seçer’in başarısından dolayı sahada daha rahat haraket edebiliyor.

Evet, Vahap Seçer artık siyasette de hizmette de bir marka konumunda. 

MHP aday Serdar Soydan’ın açıklamaları adeta Vahap Seçer’i işaret eder gibi geliyor insana.

Dürüstlük konusunda başarılı, liyakat konusunda başarılı, çalışkanlık konusunda başarılı bir Vahap Seçer’in karşısında yarışmak gerçekten çok zor.

Vaat edebileceğiniz her şeyin çoğunu yapmış, ya da projeleri arasında görülüyor.

Soydan’ın Mersin 5 yılda daha da geriye gitti demesi, siyaseten doğru olabilir ama inandırıcılık konusunda kimseyi ikna edemez.

MHP adayı Soydan, Yapılan çalışmaları takdir ederek, kendilerinin çok daha büyük projelerle Mersin’e hizmet edeceklerini söyleyebilirdi.Vaatlerini anlatarak ve projelerinin de ne olacağını inandırıcı ve detaylıca dile getirebilseydi daha inandırıcı olabilirdi.

MHP aday Soydan’ın en büyük rakibi, Seçer’in yaptığı hizmetler ve memnuniyet oranı.

Düşünün bir Başkan adayı vaatlerini açıklarken, mevcut başkanın hayata geçirdiği ve bu nedenle memnuniyet açısından kendi partililerin de takdirini kazanmış biriyle yarışıyor.

İşi gerçekten çok zor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER