Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Derşah NAR

OTURAN BOĞALARIN YORUMLARI DA MESNETSİZDİR. HALK NEZDİNDE KARŞILIK BULMAZ

Susayım, konuşmayım diyorum da olmuyor, hep birileri beni mindere çekmeye çalışıyor. Mahalli idareler seçiminde son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde belden aşağı siyaset hırla devam ediyor. Liyakatten uzak isimlerle yürütülen bir seçim kampanya sürecinin sonuna gelindi. Bir yanda 5 yıldır seçim kampanyasını profesyonel bir şekilde yürüten ve kurmuş olduğu liyakat sahibi ekip ile halk tarafından takdir toplayan Vahap SEÇER; diğer yandan, seçim kampanyasında liyakat sahibi bir ekip kuramamış, hatır gönül işi ile kampanya yürüten bir aday var.

Liyakat olmayınca, ayağı yere basan projeler olmayınca, halkın durumu, emeklerinin durumu, dar gelirli vatandaşın durumu ortada olunca kendini ifade edebilecek kişinin liyakat sahibi ekipleri olması lazım. Yazılan yazılara bakıyorum, yazık, çok yazık. Akşama kadar ofiste oturup sahayı gezmezler, halkla bir araya gelmezler, evden ofise, ofisten eve giden insanlar nasıl analiz yapar, anlamak mümkün değil. Ben sokaktan haber vereyim size, az bilgilenin.

Mersin sokakları gayet memnun, vatandaşlar memnun; sırf başkanı eleştireceksiniz diye belediye çalışanlarının emeğini hiçe sayıyorsunuz.

Yenişehir’de yaptığım bir röportajda ise vatandaşın söylemi şu şekilde oldu: “Akşam sahilde dolaşıyorum, kalabalık bir ortam oluyor ve sahiller, parklar inanılmaz kirleniyor. Sabah erken saatlerde aynı yerde spor yapıyorum, her yer tertemiz.”

Yol düzenlemeleri, çevre düzenlemeleri, battı çıktılar, sosyal yardımlar, öğrenci destekleri, çocuk destekleri, kadın destekleri vs. Hangi birini sayayım size?

Çamur atmak kolay ve siz artık bu konuda usta oldunuz, izi de kalmıyor.

Sırf bir yere yaranmak adına yazmak size maddi kazanç sağlayabilir ama kişiliğinizden götürür.

31 Mart’a sayılı günler kala işçiye, emekçiye çamur atmayın, vatandaş görüyor, biliyor. Biraz kalkın, sahaya çıkın, diyeceğimde, bunu genellikle liyakat sahibi insanlar yaparlar; işlerini sahada takip ederler, mesnetsiz eleştiri yapmazlar.

Son Söz: Omurga önemlidir, insanın dik durmasını sağlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER