Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Derşah NAR

Vahap Seçer, yalnız mı?

Hafta sonu proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildiğinde CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Vahap Seçer’e genel merkez fazla destek vermemiş gibi görünüyordu. Katılan isimlere baktığımda, CHP Eski Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Mv. Gülcan Kış ve Mv. Talat Dinçer bulunuyordu, fakat Mv.Ali Mahir Başarır ve Mv.Hasan Ufuk Çakır yoktu. Ayrıca, genel başkanın böyle önemli bir toplantıya katılması doğru olurdu diye düşünüyorum.

Bu durumun yaşanmasının halk nezdinde kötü bir karşılık bulacağını düşünmüyorum. Halk hizmete bakıyor. Küçük hesaplar yapan ve 5 yıldır CHP’nin yerel iktidar bayrağını dalgalandıran belediye başkanı Vahap Seçer’e bu kaçıncı operasyon, bu kaçıncı aşağı çekme girişimi?

Oysaki hizmette başarılı, fakat muhalif meclis üyeleriyle geçirilmiş, halkın yararına birçok proje engellenmiş bir meclis yapısına rağmen başarı elde etmiş bir başkanları var. Aday yapmak istemediler çünkü vefalı biri olduğu için Kılıçdaroğlu’nu desteklemişti. Peki yapılan hizmetlerin verilen mücadelenin bir önemi yok muydu? Peki Mersin halkının istediği isim olmasının ve halkın memnun olmasının bir önemi yok muydu?

Bakın size şunu söylemek istiyorum: Aşağı çekmeye çalıştıkça devleşti, dikkat ediyor musunuz? Sebebi ne peki bu büyümenin? Bunu mikrofonu uzattığımda vatandaş söylüyor. Halk memnun. Halk memnun olunca terazinin halk kefesi ağır basıyor. Birkaç vekilin gücü yetersiz kaldı. Kendileri için çok üzücü ve sinir bozucu bir durum yaşanıyor. Her hamlede karşılarında halkı görüp riske giremiyorlar. Bu bitmeyecek çünkü Mersin’i kaybetmek uğruna mücadele edecek bir yapı karşımızda, fakat öte yanda her kesim tarafından destek gören bir başkan var.

Vallahi işleri çok zor. Ne yapsalar ellerinde kalıyor.

Tren kazası mağdurlarının Çorlu’da görülen mahkemesine katılan çiçeği burnunda genel başkan elbette mağdurun yanında olabilir, doğrudur, fakat başarılı ve 5 yılda halkın gönlünde böylesine yer etmiş, her kesimde karşılığı olan çalışkan bir belediye başkanının önemli gününde olmasının destek vermesinin doğru olacağını düşünüyorum. Olmaması konusunda kimse dikkat etmemiş gibi görünüyor, varlığı yokluğu hesabı.

Ucuz hesapları geçmeli ve Mersin’i 5 yıl esarete atma çabasından vazgeçmeleri, kendileri için olmasa da Mersin halkı için iyi olur. Genel seçimlerde CHP’nin aldığı oy kimin sayesinde alındı? Son sıra milletvekilleri dahil Vahap Seçer’in hizmetlerinin başarısının desteğinin gözden kaçırılmaması lazım. Kim hizmetlerinin mükafatı olarak partisine böyle oy kazandırdı, unutmamak lazım vesselam.

 

DERŞA NAR

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER